VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

onsdag 18. januar 2012

Hvordan pynter man et inngangsparti?

Jeg har tenkt en stund på å få gjort inngangspartiet litt mer innbydende. Men hvordan gjør man det om vinteren egentlig? På sommerstid har jeg jo blomster og greier der, som pynter opp.

Pri 1 er å finne igjen den forsvunne dørmatta. Jeg kjøpte jo ny i høst og nå er den jaggu borte i forbindelse med dreneringsjobben. Får ta en titt i uteboden.

Pri 2 er vel kanskje å få laget et nytt dørskilt. Det kule gule vi hadde ble ødelagt da snekkerne satte inn ny inngangsdør. :(

Pri 3 er å skaffe et_eller_annet til å ha ved siden av døren. Kanskje en utestol av noe slag?

Pri langt_uti_rekka er å drømme om å få malt huset i en annen farge. Rødt er greit nok, men jeg tror det ville kledd en annen farge mye mye bedre. For eksempel hvitt. :)

Slik så det ut hos oss rett før jul, da hadde vi pyntet med lys, nå er alt fjernet og det er veldig sterilt der.Alle forslag mottas med takk! :)

5 kommentarer:

 1. Hei, sender en link med hva jeg gjorde for å pynte litt ved døren. http://ymmeli.blogspot.com/2011/10/i-mangel-pa-penger-til-lyng.html

  SvarSlett
 2. Takk Ymmeli, skal sjekke ut den. :)

  SvarSlett
 3. Jeg har tenkt på det samme selv, for om vinteren blir det straks mer kjedelig på trappa. Men vi har i hvert fall en stor lykt med et kubbelys stående der. Det er jo koselig å tenne når man får gjester.

  Når det gjelder dørskilt, kan jeg tipse om denne nettbutikken: http://www.bokstavbutikken.no/display.aspx?menuid=11103
  Der har vi kjøpt dørskiltet vårt, og det er vi veldig fornøyde med.

  SvarSlett
 4. Ja du - Dette er noe jeg også har tenkt litt på i det siste.
  Vi har også nettopp drenert , og har bygd en ny platting foran inngangsdøra . Men vi har verken navneskilt eller pynt - ingen ting faktisk . Ser at Høytrykk foreslår en nettside , den må undersøkes ;) Lykt er jo fint i vintermørket, finnes jo slike lys som ser veldig ekte ut , men som er batteridrevne ( tror jeg ) Da slipper man å vær så redd for flammen.

  Ønsker deg en fin helg !
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Hva gjorde du? Har du noen bilder?

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)