VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

torsdag 18. mars 2010

Kjøkkenet tar form

:)

Vi har vært i nyhuset og målt vegger og vinduer og driver og planlegger kjøkken.

Vi er sånn halvveis i mål og her er en smakebit.

På tegningene har jeg tatt med vinkelen ut til stua og vinduer og verandadør. Den lille halvveggen som stikker ut har en trekantpeis stående inni (mot stuedelen). Når vi en gang kjøper ny peis, skal nok denne veggen vekk så vi kan se peisen fra begge sider, men det får bli da.

Vi har lenge fundert på hvordan vi får en åpen løsning og samtidig finner plass til kjøleskapet. Det løser vi ved å bygge en lettvegg ut på veggen mellom kjøkkenet og spisestuen så vi får et hjørne å sette kjøleskapet i. Tror det blir bedre enn å bare ha en dekkeside der. Veggen gjør jo at vi får et skikkelig hjørne. Ellers måtte vi droppe høyskapet til ovn+mikro pga plassmangel ved siden av koketoppen mot døra, men vi har plassert ovn og mikro (det ser ut som to ovner, men den ved enden er mikro) i skap under benken. Sånn har vi det på hytta og det er veldig greit. Koketoppen har visst forsvunnet på bildene, men den er altså under ventilatoren over ovnen.

Jeg heller mot å ha bjørk benkeplate faktisk, hvem hadde trodd det? Jeg har vært bjørkehater i flere år. Alternativt har vi sett på en hvit plate med en slags trekant. Frontene blir matte slette hvite og vi skal ha noen kule håndtak som festes på "baksiden" av dører/skuffer og går rundt.
Jeg gleder meg sånn til å komme i gang!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)