VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

fredag 25. februar 2011

DIY: To puter og en lampe

Dette har jeg hatt gleden av å sysle med de siste par dagene. :) Vi skal nemlig i bursdag til en ung frøken på søndag, og i følge min sønn på 4 år trengte hun en rosa lampe. Hehe, jeg spant videre på ideen og bestemte meg for å sy to puter og pusse opp en lampe i passende farger. Fikk vite at den unge frøkna hadde lilla, plomme, grått og hvitt på rommet sitt, så da var det bare å gjøre et dypdykk i stofflageret til putene. Jeg fant en passende lampefot på Blå kors bruktbutikk og lampeskjermen på Fretex. Rimelig slitne begge to, men etter å fått et spraystrøk med maling og nytt trekk på skjermen er de gode som nye, og kulere enn noensinne. Check it out!


Lampeskjerm og fot før:Underveis:Nå gleder vi oss veldig til å gå i bursdag og se reaksjonen til den unge frøkna. Ha en strålende helg!

4 kommentarer:

 1. for en flott gave!!! heldig den som får dette!
  fargen Lykke er fra butinox. har det på mega f.eks..
  klem

  SvarSlett
 2. Så fine puter du har laget! Og bloggen din er også veldig fin! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for komplimentene!

  Og takk for svaret Love Peace Pionies. :) Da blir det å sjekke ut butinox.

  SvarSlett
 4. Det ble veldig ruglete ja. Men det skyldes kanskje rullen jeg brukte? Det går jo eventuelt an å stryke ut magnetmalingen etter at den er rullet på for å få det glattere?

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)