VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

lørdag 30. juli 2011

Slagbenken er funnet! Og befinner seg i vår stue :)

Jeg og mannen har en stund snakket om at vi ønsket oss en slagbenk under vinduet, i stedet for stoler, til spisebordet. Etter å ha googlet en stund kom vi frem til at denne benken fra Oliver furniture var aktuell, men vi var usikre på lengden og om den ville virke for ruvende mtp de høye kantene på ermelenene.Kikket litt videre og fant to bruktbutikker med nettsider, den ene i Tønsberg og den andre i Vollen. Den i Tønsberg hadde denne søte slagbenken.


Men da mannen var innom Vollywood i Vollen i dag var svaret enkelt, det ble denne svenske slagbenken fra 1920-1940. Den er i en lys lys grønn farge og passet perfekt inn. Nå må jeg finne puter til den, så kommer det til å bli helt knall.Ha en strålende lørdagskveld! Jeg skal kose meg med å planlegge sittepute og pynteputer til slagbenken. :) Og surfe litt etter nye spisestuestoler som kan passe til. Noen forslag?

2 kommentarer:

  1. Så fin den var! Det var jammen et bra kjøp, for den passet jo perfekt inn hos dere.

    SvarSlett
  2. Å, så fin benk!! Også var dette en veldig fin blogg, hit kommer jeg tilbake:)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)