VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

fredag 15. november 2013

Overraskelse!


Jepp! Mannen dro tre dager på jobbreise og jeg bråbestemte meg for å male soverommet. Vi hadde diskutert litt farger, så jeg var nogenlunde safe på at han ville like resultatet. Om JEG ville like det, se det var en helt annen sak, haha. :)

Fikk god hjelp på min lokale Fargerike og endte med Kalkgrå (Jotun sin farge) kode NCS S 2903-Y30R. Kjøpte Jotun Lady Pure Color maling.På ettermiddagen tirsdag kom den snille pappaen min med sparkel og utstyr og vi fikk skrudd ned alle hyller, gardiner osv. Han sparklet og maskerte og så kunne vi male etterhvert. Fikk faktisk på 2 strøk samme kvelden, så på onsdag var det bare for meg å fjerne maskeringstapen og skru alt på plass igjen.Det ble SÅ fint! 


Da mannen kom hjem i går kveld så han det først ikke siden rommet var mørkt, men da jeg skrudde på lyset ble det andre boller! Han likte det kjempegodt og vi er happy begge to. :)

Hva synes du?


Med en søt liten linselus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)