VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

torsdag 13. november 2014

Vi bygger vaskerom!

Da vi flyttet inn for fire år siden fikk vi ordnet oss med en midlertidig løsning med vaskesøyle og dusj på badet oppe, men planen har hele tiden vært å bygge et ordentlig vaskerom i boden i første etasje. Her hadde vi allerede varmtvannsberederen, så vi trengte bare å pigge et sluk og legge nytt gulv. Og nå skjer det faktisk!!

For et par måneder siden fikk vi gravd ny vannledning inn i huset og da fikk vi pigget sluket i boden samme slengen. Så har vi tålmodig ventet på anledningen til å begynne og nå er vi midtveis i oppussingen. Vi har revet en vegg og bygget ny, slik at vaskerommet får utgang direkte ut og blir en slags kombinasjon mellom yttergang og vaskerom, en grovinngang kan man si. Perfekt når man har små (møkkete) barn!

Hittil har vi fått avrettet gulv i både vaskerom og innergang, samt støpt inn varmekabler og fått flislagt vaskerommet. Vegger er malt, varmtvannstanken er på plass. Nå venter vi på at elektrikeren skal komme å koble om strøm, samt at rørleggeren får koblet til vaskemaskin og vask.

Noen bilder:

Planløsning opprinnelig:

Tenkt planløsning når all oppussing er ferdig, badet er fortsatt som over nå, men i fremtiden blir det slått sammen til en løsning som er vist her (ikke med den møbleringen da):Her har vi revet veggen og bygget opp innvendig til den nye veggen

Her har fliseleggeren vært og lagt fliser, og vvsberederen er tilbake på plass :D, dette er status per i dag. Håper at elektrikeren kommer til uka og gjør seg ferdig så vi kan innrede, OG ikke minst sette på gulvvarme.


Slik ser vi for oss at det skal bli når det blir ferdig, med skap og hyller og benkeplass.Fortsettelse følger!

1 kommentar:

  1. Har bodd i to hus uten vaskerom, og nå når vi holder på å bygge nytt hus stod ett skikkelig vaskerom høyt på ønskelisten. Skal bli godt å få samlet all klesvask på en plass. Vi har hatt vaskemaskin på badet, men føler det fort blir rotete og støvete når alt skal foregå der.

    Ser ut som dere får ett kjempefint vaskerom. Gleder meg til å se helt ferdig resultat. Greit å hente inspirasjon og gode løsninger hos andre :)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)