VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

lørdag 21. mai 2011

Barnas hageHagen vår er virkelig barnas hage. :) I dag fikk vi det for oss at storebror trengte huskestativ og når Maxbo tilfeldigvis hadde kampanje på et stativ med to husker og sklie var det ikke så vanskelig å bestemme seg.

Etter noen timer med montering og graving og flittig bruk av vater står det nå fjellstøtt og storebror er knallfornøyd.

Planene fremover er å få lagt grus under trampolinen, der har vi gravet ut og lagt duk så den står i vater. Også skal vi få inn litt mer jord noen plasser og så mer gressplen. Sakte, men sikkert, kommer hagen seg og blir slik vi ønsker.

Vi ønsker oss også en lekestue til ungene, og da har vi sett på noen forskjellige typer. Foreløpig favoritt er denne som står på stylter. Den heter Theodor og koster ca. 5900. Passer nok perfekt i vår skrånende hage.Haha, hva naboene må tro om oss som får hagen stappet full av barneleker, stativer og hva-har-du. :) Men, som jeg sa, hagen vår er barnas hage.

5 kommentarer:

 1. Hehe, barnas hage ja, det likte jeg!
  Ønsker meg huskestativ, trampoline og dukkehytte selv, sikler på lindas lekehytte, synes den er så herlig!

  Er jo perfekt å slippe barna ut i hagen så kan de sysselsette seg selv. Men det blå hoppetrollet er jo ikke det vakreste møbelet på jord akkurat, men mye morro kan man ha ;)

  SvarSlett
 2. Linda-lekehuset er kjempefint det også, har vurdert det, men det blir enklere å fundamentere til den "trehytta" Theodor for oss som har litt skrå hage (hvertfall der den er planlagt å stå).

  Og det er en grunn til at vi har plassert det blå hoppetrollet helt nederst i hagen og delvis gravd det ned, da slipper vi hvertfall å ha det midt i glaningen, hehe.

  SvarSlett
 3. Det er barnas hage her også. :) Det lekehuset er stilig, det blir jo nesten som å ha en trehytte. Den store drømmen da jeg var liten. :)

  SvarSlett
 4. Klart hagen skal være for barna..sånn er det her og! :-) Fin blogg, aldri vært innom deg før, men glad jeg fant deg!

  SvarSlett
 5. Utrolig fin hytte på høye ben! Sånn kunne jeg tenkt meg (men vi har et lekehus, og ikke plass til ei stor hytte heller, hehe. Går an å drømme allikevel, heldigvis).

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)