VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

fredag 27. mai 2011

Prosjekt sengegavl

Nå som jeg har fått på plass tapetbilder, tapetserte skoskap og malte klesleggestoler (haha, ja vi måtte ha et par sånne om vi ikke skulle vasse i klær) er det neste punktet på listen på soverommet å lage en sengegavl.

Her vises veggen bak sengen.


Jeg har fundert på om vi skal lage en heldekkende sengegavl som dekker hele veggen mellom og under skapene, eller om vi skal lage den halvveis opp på veggen og lage en slags hylleløsning oppå. Blir ikke klok på det. Har du noen gode forslag?

Enn så lenge har jeg googlet etter sengegavlløsninger for å få litt inspirasjon.

Uten å ha sett noe lignende før, hadde jeg opprinnelig tenkt å lage en heldekkende sengegavl trukket med samme stoff som gardinene og med stoffknapper i forskjellige farger. Så oppdaget jeg plutselig at Signe med resignert-bloggen hadde gjort det fra før! Ble fint, synes jeg.

Enda en med knapper i.

Eller kanskje man skulle gå for treverk?

Laget av Halvor Bakke.4 kommentarer:

 1. Jeg tror kanskje jeg ville ha gått for halvveis opp på veggen slik at dere kan få en liten hylle over der. Kjekt å ha vekkerklokka i umiddelbar nærhet. :) Kanskje en bildelist på toppen av gavlen, slik at den ikke bygger for mye ut over senga?

  SvarSlett
 2. Etter å ha sett på bildene en gang til, tror jeg det kan bli fint med gavl helt opp til skapene og heller ha en liten hylle (bildelist?) på skapsidene.

  SvarSlett
 3. Vi tenker helt likt, Høytrykk! :) Jeg hadde nemlig planlagt gavl helt opp og bildelister på skapsidene, hehe. Må nok teste ut å feste noe stoff på veggen og se hvordan det blir når den blir dekket.

  SvarSlett
 4. Vi har en lignende skapløsning rundt senga vår på hytta. Der har vi brukt eikeplanker som gavl. Det var rester av gulvet vi la i gangen utenfor rommet (og stue/kjøkken) for å få en sammenheng mellom rommene. Vi vurderte å ha gavlen helt opp under skapene, men valgte å stoppe litt under for å få plass til hylle akkurat som Høytrykk beskrev først ;)

  Forskjellen er at vi har åpne hyller midt i, og mer luft under taket - og skapene er bare 40 cm dype (kjøkkenskap). Vi stoppet gavlen for å få litt symmetri over og under de små skapene og hyllene. I ditt tilfelle hvor rommet under skapene danner et helt rektangel, hadde jeg nok fylt hele med gavl.

  Du kan se bildet av vår løsning hvis du klikker på Hytte i innleggoversikten på bloggen :)

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)