VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

lørdag 28. mai 2011

Salg på HM Home = Shopping fra sofakroken

Falt helt for fristelsen da jeg var innom HM på nett og så at det var en del godbiter på salg i Home-avdelingen.

Dette dobbelsengesettet tror jeg kommer til å være midt i blinken på soverommet som går i lys grønt, mint og beige. :) Det er kjekt å komme over dobbelsengesett som er i svensk størrelse siden dobbeldyna vår er det. Har stort sett bare vært Ikea som har passet, men HM er jo også svensk, og det liker vi.


Også ble det dette delikate pleddet til sofaen.



Gleder meg til det kommer, da skal det bli skikkelig sommerstemning på soverommet.

fredag 27. mai 2011

Prosjekt sengegavl

Nå som jeg har fått på plass tapetbilder, tapetserte skoskap og malte klesleggestoler (haha, ja vi måtte ha et par sånne om vi ikke skulle vasse i klær) er det neste punktet på listen på soverommet å lage en sengegavl.

Her vises veggen bak sengen.


Jeg har fundert på om vi skal lage en heldekkende sengegavl som dekker hele veggen mellom og under skapene, eller om vi skal lage den halvveis opp på veggen og lage en slags hylleløsning oppå. Blir ikke klok på det. Har du noen gode forslag?

Enn så lenge har jeg googlet etter sengegavlløsninger for å få litt inspirasjon.





Uten å ha sett noe lignende før, hadde jeg opprinnelig tenkt å lage en heldekkende sengegavl trukket med samme stoff som gardinene og med stoffknapper i forskjellige farger. Så oppdaget jeg plutselig at Signe med resignert-bloggen hadde gjort det fra før! Ble fint, synes jeg.

Enda en med knapper i.

Eller kanskje man skulle gå for treverk?

Laget av Halvor Bakke.



onsdag 25. mai 2011

Tapetbildene er på veggen!


Og i stedet for å henge de rett opp ble det til at jeg kjøpte to Ribba-hyller så jeg kan flytte og bytte på bildene om (dvs. når, hehe) jeg går lei. Jeg er knallfornøyd, det ble mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Alle de forskjellige tapetene gir litt mer dybde synes jeg. Også er det ikke så stramt lenger. Akkurat som jeg liker det.

Hva synes du?

tirsdag 24. mai 2011

Lotteri hos Høytrykk

Den fine Høytrykkbloggen har lotteri, det bør du få med deg!

mandag 23. mai 2011

Tapetbilder in the making

Nå har jeg klippet tapet i et par kvelder og montert i bilderammer. Kommer til å bli knall på soveromsveggen. :)


lørdag 21. mai 2011

Barnas hage



Hagen vår er virkelig barnas hage. :) I dag fikk vi det for oss at storebror trengte huskestativ og når Maxbo tilfeldigvis hadde kampanje på et stativ med to husker og sklie var det ikke så vanskelig å bestemme seg.

Etter noen timer med montering og graving og flittig bruk av vater står det nå fjellstøtt og storebror er knallfornøyd.

Planene fremover er å få lagt grus under trampolinen, der har vi gravet ut og lagt duk så den står i vater. Også skal vi få inn litt mer jord noen plasser og så mer gressplen. Sakte, men sikkert, kommer hagen seg og blir slik vi ønsker.

Vi ønsker oss også en lekestue til ungene, og da har vi sett på noen forskjellige typer. Foreløpig favoritt er denne som står på stylter. Den heter Theodor og koster ca. 5900. Passer nok perfekt i vår skrånende hage.



Haha, hva naboene må tro om oss som får hagen stappet full av barneleker, stativer og hva-har-du. :) Men, som jeg sa, hagen vår er barnas hage.

onsdag 18. mai 2011

Utemøbler til inspirasjon

Det blir nok ikke noe handling av utemøbler på oss i år siden vi skal gjøre dreneringen, men det er likevel lov å bli inspirert.

Vi har en flott deilig sofagruppe som vi kjøpte i fjor, så det vi trenger etterhvert er en ny spisegruppe.

Både mannen og jeg falt for en slik type. Ren i uttrykket og tilnærmet vedlikeholdsfri, det liker vi. :)








Vi har funnet en flott spisegruppe ala disse over på vårt lokale hagesenter. Det er lov å håpe at det kommer på salg i august, ikke sant?

tirsdag 10. mai 2011

Vi har nye ytterdører!

Endelig er de på plass, og jeg er så fornøyd!


Hovedinngangsdør oppe



 

Utgang til hagen nede



torsdag 5. mai 2011

Ferdigstillelse

Det er vanskelige greier, men når man får det gjort blir man desto mer fornøyd. :) Men i dag har faktisk mannen vært superflink og tett igjen et hull som ble åpnet i høst for å føre rør ned under trappa i tilfelle vi skulle få fiber en gang i fremtiden.


Nå skal jeg bare sparkle, få på gulvlist og male så blir det så fint!

Og på tirsdag skal de nye ytterdørene settes inn. Stay tuned, for de er superfine. :)