VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

mandag 30. september 2013

Høstferiedag og mini-oppussing

Jepp, storebror har fridag sammen med meg, men jeg ligger ikke på latsiden av den grunn. Leverte minstetrollene i bhg i dag tidlig, og har allerede vært innom Fargerike Colibri og handlet sperregrunning til et skap jeg maler. Vi kjøpte det for noen uker siden, men det har tatt litt tid å få pusset. Men mannen har vært en pussehelt og pusset og sodablastet (akkurat det siste der mistenker jeg at han synes er gøyalt, hihi) så det var maleklart.

Vi fikk uventet delvis barnefri i helgen, og da var det bare å sette i gang. To strøk heftgrunning kom på i helgen, men siden det fortsatt blør gjennom litt gult fra lakken, kjøpte jeg sperregrunning i dag morges og skal hoppe i maletøyet nå og få unna et strøk sperregrunning. Så blir det første malestrøk i kveld, og forhåpentligvis andre malestrøk i morgen, SÅ kan vi vel ta i bruk skapet når det har tørket skikkelig. :)

Bildet viser stua, usensurert. Lurer på om vi etter tre år med klassisk hvit (og s-2000-n på veggen bak tven) er klar for noe nytt? Blir SÅ inspirert av å se på instagrambildene til Fargerike-Dagny!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)