VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

mandag 23. september 2013

Liv igjen?

Tja, kan hende jeg får ånden over meg og blåser liv i bloggen igjen? Vi har hatt et hektisk år med prematurbaby, hemmafrutilværelse, barnehagestart, skolestart, jobbstart osv. Men, vi kommer vel ut av dvalen vi også etterhvert.

Blir nok ingen prisvinnende bilder her, men kanskje du kan snappe opp noen gode DIY-tips, le litt av det som gikk galt (for det skjer jo stadig vekk her i huset hvertfall) og trekke på smilebåndet av å titte innom her av og til?

Kan begynne med kaosbilder. Vi har gjort noen endringer i stua. Fikk tak i nytt spisebord og 6 nye spisestuestoler via finn.no her i august og ble riktig så fornøyd. Men, så passa selvsagt ikke skjenken lenger, så den måtte gå. Så ble det kaos. Jaja.

Vi fant nytt skap til en slikk og ingenting hos https://www.facebook.com/pages/Askeladden-gjenbruksbutikk-og-aktivitetssenter/155475111189670/, men det står fortsatt i garasjen siden det måtte pusses og males. Det er vel mer eller mindre ferdig pusset, så får vi se om jeg eller mannen får ånden over oss og maler noen strøk på det før høsten setter skikkelig inn.

I mellomtiden kan dere se om dere greier å spotte det nye spisebordet og stolene mellom alt rotet.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)