VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

lørdag 4. juni 2011

Hageliv

De siste dagene har kokosfamilien tilbragt ute i hagen. Det er jammen deilig når det er tropevarme! Nå er vi endelig ferdig med å kløyve og stable ved etter to store bjørker som ble felt i mars, og vi kan gyve løs på nye oppgaver.

Vi har bestemt oss for hva slags lekehus ungene skal få, det blir Theodor-huset. Snille bestefar spanderer. :)

Ellers har jeg handlet litt til hagen i dag. To nye solsenger med puter. Det ble denne enkle solsengen fra Biltema med puter fra Jysk.

På ønskelisten til hagen har det kommet nok en ting, hehe. Nemlig hengestol.

Her er noen varianter jeg liker.

Fra www.ellos.noFra www.sunesport.no

Fra www.tilboligen.no


Og jeg er godt i gang med sengegavl-prosjektet! Ferdig beiset plank ligger klart i garasjen og vi skal snekre i morgen. :) Stay tuned.


5 kommentarer:

 1. Så kjekt med lekehus til barna! Og den hengestolen så deilig ut å slappe av i :o)

  Flinke dere som beiser og snekrer, vi burde/skulle/trenger å få gjort litt også men det er alltid noe som kommer i veien ;o)


  Fin kveld og ny uke til deg :o)

  SvarSlett
 2. Kom langt på snekringa i dag, men tror dere ikke det var to bord for lite. Blæ. Må vel sende mannen på Monter igjen etter de to siste bordene. Som også må beises og kappes før de kan monteres på.

  SvarSlett
 3. Fin hageinspirasjon! Hengestol er utrolig deilig! Du har vunnet inne hos meg, send meg adressen din! :)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Digger Theodor, tapeter i ramme, og henge stol! :)

  Gleder meg til å se ny sengegavl. Vi (eller jeg) sliter m den samme problemstillingen. Klarer ikke å bestsemme meg. Skal jeg male en firkant bak. Henge opp et stoffstykke...polstre...?? ;)

  SvarSlett
 5. Takk dere! :)

  Var nesten ferdig med sengegavlen i går og håper at mannen (hjemme i permisjon) kanskje gjør den ferdig i dag. Hadde vært gøy å kommet hjem til ferdig sengegavl. Vi bestemte oss for å lage en av panel som jeg har beiset i patinagrå. Tror det blir knall.

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)