VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

torsdag 9. juni 2011

Og over til neste DIY-prosjekt

Nå skal jeg ta for meg arbeidsplassen under trappa. Har funnet frem et bilde som viser hvordan det er nå.


Det har kommet opp en hylle over macen og en hengelampe for lys, og bokhyllen på hjul er solgt, ellers er det noenlunde likt.

Her vises de nye lampene.Planen er å kappe til en hobbyplate i eksakte mål så den passer inn og feste den på en ramme som er skrudd i veggen og trappa. Det tror jeg blir mye ryddigere og kjekt å slippe ben på pulten i tillegg til å gjøre den litt smalere.

Ellers funderer jeg på hvordan jeg kan gjemme printeren så den ikke blir for synlig. Den er jo ikke akkurat pen å se på. :)

Hva synes du? Har du forslag til hvordan jeg kan innrede kroken og ikke minst hva jeg kan ha på hyllen over macen? Tenkte å ha alt av tegnesaker til ungene, perlesaker, diverse voksendokumenter osv. her.
Også klarer jeg ikke å bestemme meg for om det blir finest med plate i furu eller hvitfoliert MDF? Fordelen med furuplata er at den er lettere, men den har visst lettere for å slå seg også, men den skal jo skrus fast i flere retninger. Den hvite er nok fin, men veier litt mer enn furuplaten. Også er det en mulighet for at hvitfargen blir litt feil i forhold til den hvite på veggen. Furuplaten kan jeg male, eller hva?

4 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig "trappekrok" og trappen er knallfin!

  Spørsmålene dine kan jeg ikke svare på, men synes det var en god idè å droppe bordbeina!


  Ha en flott ettermiddag!

  SvarSlett
 2. Så fin liten bloggekrok. Tipper det er koselig å sitte her for seg selv og slappe av foran pc'en. Har desverre ikke noen gode tips til mdf eller furu.
  Putekassen rommer alle putene så nør som to pynteputer. den er kjøpt på Obs bygg.

  SvarSlett
 3. Tror det kan bli veldig fint med plate over hele. Utfordringen er bæreevnen hvis det ikke er noe bein i forkant på en så lang plate. Du kan kanskje sette et bein midt under, så blir det ikke så synlig? Bruker du tre, bør du nok skru fast en lekte på høykant på tvers under, så den ikke slår seg så lett. Eventuelt kan du sette et skap under platen på venstre side, både som støtte og til å oppbevare skriveren i?

  Gleder meg til å se hva du finner på ;)

  SvarSlett
 4. Takk for tips Fargebarn! Da skal jeg sjekke ut det. Hadde vært genialt å fått alle putene i en kasse.

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)