VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

onsdag 8. juni 2011

Sengegavlen er ferdig!
Etter at jeg ble skikkelig rasende i går da jeg kom til skade for å "røske" løs flere bord da jeg hadde snekret hele greia mer eller mindre ferdig, tok jeg mot til meg i dag og reparerte og fikset og trikset og resultatet ble riktig så bra. :) Jeg har brukt faspanel i to forskjellige bredder som er beiset med Jotun interiørbeis i fargen Patinagrå. Den matcher superbra med de mintgrønne tapetbildene og skoskapet og de beige gardinene, uten å bli too much.

Etter litt flikking passet den perfekt inn mellom skapene. Så perfekt faktisk at det ikke ble nødvendig å henge den opp, den står helt dønn, haha. Jeg synes høyden ble veldig bra. Nå gjenstår det bare å bore hull i bunn på hver side for å komme til kontaktene. Jeg har ikke hengt opp nattlampene våre igjen, for jeg lurer på om vi kanskje skal se etter noe annet. De vi har gir veldig mye generelt lys og er ikke så egnet som leselamper. Får titte litt rundt etter noen nye.

Hva synes du?
6 kommentarer:

 1. Det ble stilig! Så flink du er til å snekre!!

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Godt du fikk fikset den.

  Over vår har vi satt opp to små spotter med dimmere, som gir ypperlig leselys. Ledningene har vi gjemt bak gavlen, men din sitter kanskje litt godt fast nå ;)

  SvarSlett
 3. Tenkte på noe sånt med ledningene bak, men siden den er såpass høy er jeg usikker. Er ikke noe problem å få løsnet den, den er nemlig bare kilt på plass.

  SvarSlett
 4. Jeg blir så imponert av folk som får til sånt selv! Syns det ble kjempefint! Flinke du!

  SvarSlett
 5. Hei! Det ble kjempefint! Har du beiset ett eller to strøk? Mvh Britt

  SvarSlett
 6. Hei, jeg lurer også på om du beiset ett eller to strøk?
  Tenkte jeg skulle herme etter fargen du valgte.
  Hilsen
  Marthe

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)