VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

mandag 29. august 2011

Litt småduppedingser til kokosheimen

Lenge siden sist nå.. Har vært mye regn og lite jobb med lekehuset. Har fått på andre strøket med maling og godt er det for nå er det snaaart klart for vinteren. Innredningen er jeg redd vi får ta til våren.

Men, jeg har shoppa litt småting til huset. Lillesøster knuste den ene lysestaken på spisebordet så jeg fikk anledning til å kjøpe inn noen uknuselige noen, hehe.

Synes disse fra Ikea var søte.


Også kom jeg over denne puten i billigkroken. Nå har det så smått tatt over med grafiske trykk og sort/hvittputer i sofaen og det er ganske kult synes jeg.


Lillesøster sitt rom skal ommøbleres litt, og da passet det fint med et leketelt og en hengesak til å pynte opp.Alle bildene er lånt fra http://www.ikea.no/

I tillegg har jeg hengt opp den samme rullegardinen som jeg har på kjøkkenet på det store stuevinduet og det ble ganske så bra. Måtte ha to på det, men ble ikke så verst likevel. Skal se om jeg får tatt et bilde av det.

Nå skal vi snart i gang med drenering og bygging av p-plass og nytt uteområde så kommer nok noen oppdateringer fra det også. Min snille mann har ryddet og organisert garasjen så jeg får kledd på bilen også. Ja, garasjen er mikroskopisk så det blir omtrent å kle på den, hehe.

Og om jeg får tid og anledning, skal jeg gjøre noe med disse eplekassene jeg fikk kjøpt superbillig på en gård like i nærheten. 25,- stykket og han hadde tusenvis. :)


Bilde tatt av meg.


1 kommentar:

  1. For et kupp med de fine trekassene! Jeg kunne tenkt meg å finne noen slike og hende de opp på veggen som hyller. Blir gøy å se dine i bruk :)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)