VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

tirsdag 2. august 2011

På jakt etter nye spisestuestoler


Det ene drar det andre med seg, hehe. :) Neida, vi har lenge tenkt til å bytte ut de slitne spisestuestolene våre, men klarer ikke å bestemme oss for hva vi vil ha.

Slik ser spisestuen ut med den nye slagbenken.


Vi har sett på mange forskjellige typer stoler.

Tolix
Bilde lånt fra http://www.tolix.fr/

Plexiglass-stoler
Bilde lånt fra http://www.living.no/


Polstrede lavryggede stoler
Bilde lånt fra http://www.living.no/

Enkle pinnestoler

Bildene lånt fra http://www.ikea.no/

Stoler med sittepute

Bilde lånt fra http://www.bohus.no/


Men det er veldig vanskelig å bestemme seg. Hva synes du?


5 kommentarer:

 1. Bohus-stolene nederst ville passe godt til benken, synes jeg. Den hadde også gjort seg til gustavianske stoler, dersom du har sansen for det. Slike får man ofte kjøpt brukt hvis man ser seg litt rundt.

  SvarSlett
 2. Takk for svar! Jeg er enig med det om Bohus-stolene, skal innom å titte på de i morgen. Vi har allerede en gustaviansk sjenk stående rett ved siden av (utenfor bildet), så jeg tror det ville blitt litt voldsomt med gustavianske stoler i tillegg, i vårt 60-talls hus. Liker det litt enklere (sjenken er ganske enkel den og uten for mye krimskrams).

  SvarSlett
 3. Jeg synes det hadde vært finest med en kontrast til veggen jeg, så det første jeg tenkte var sorte Eames. Det tror jeg hadde vært veldig stilig! Da får du det moderne, stramme mot den litt mer "landlige" benken. Dessuten vil det være veldig fint mot det hvite bordet og det lyse interiøret deres forøvrig, og du får tatt opp fargen fra klokka. :)

  SvarSlett
 4. Er enig i siste kommentar. Stramt og moderne blir en fin kontrast!

  SvarSlett
 5. Jeg synes også stramt og moderne er fint, men jeg må også ha noe som er godt å sitte i, så det ble faktisk det nederste settet med bord og stoler fra Bohus. Vi har tidligere vært innom og prøvd noen moderne og stramme skallstoler og plexiglasstoler og de er ikke gode nok i lengden. Eames er over budsjett nå uansett, men når barna blir større blir det nok noe tøffere. :) Var en veldig god pris for bordet pluss seks stoler og det står godt til resten. Luftig og fint. Den sorte klokka tas igjen i detaljer som den sort peisovnen, sort tv, bilder med grafiske sort/hvitt-tykk par sorte puter i sofaen.

  Bilder av det nye kommer, jeg er så fornøyd!

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)