VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

søndag 14. august 2011

Vi har bygget lekehus!

Denne uken har vi bygget lekehus i hagen. :) Her om dagen støpte vi fundamenter, her er pappa og mannen i full sving. Det var mye måling og finregning med i bildet siden lekehuset skal stå på styler i en skråning.Så i går begynte vi med byggingen, og siden vi hadde vært så flinke med målingen, passet det perfekt. :) Ved siden av mannen her ligger greiner fra fura, vi måtte ta noen av de største greinene nederst, så vi slapp å ha de hengende så veldig over lekehuset.


Gulvet kommer på.


Mørket falt på og etterhvert måtte vi gi oss. Men vi rakk å komme helt til taket i går kveld.


I dag har mannen snekret ferdig resten av huset, og det ble kjempefint. Skikkelig koselig og morsomt lekehus.


Tittei! Her står jeg og maler. :) Kl. 22:30 ble vi ferdige med å male. Veggene er røde, ellers er alt av stolper, rekkverk, vindskier, dør og vinduer hvite. Det blir knallfint. Må få på et strøk maling til i morgen om det er opphold, evt. får jeg male et strøk inni. Storebror på 4,5 år er kjempefornøyd og lillesøster på 1 år likeså. Hun er en liten klatremus, så disse trinnene opp er ikke  noe problem, hverken opp eller ned. Nå gleder jeg meg til å innrede huset. Storebror har bestilt sofa langs den ene veggen, haha. Så da er det vel bare å sette i gang.2 kommentarer:

  1. Så heldige de er som får et så fint lekehus!

    SvarSlett
  2. Så fint det ble!! Har så lyst å få laget et lekehus til lillejenta her også, men det blir nok ikke prioritert denne sommeren. Får håpe vi klarer det til neste år :-)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)