VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

fredag 1. april 2011

Endelig fredagOg det betyr litt rydding og vasking siden jeg ikke rakk det i går. Og rydding og vasking betyr at man kan ta bilder av ting som vanligvis ikke er like representable, hehe. Som den hvite sjenken over her. Storebror har for vane å parkere biler under den. :) Jeg kjøpte sjenken på loppis for noen år siden og tanken har hele tiden vært å pusse den opp. Den mangler et nøkkelhull og er litt sliten. Men jammen gjør den nytten likevel.


Denne Alessibollen fikk vi i bryllupsgave, den er så fin. Etter å ha ommøblert litt på sjenken fikk den tilbake hedersplassen. :)


Og til slutt, labelmania sprer om seg. Mannen synes det er grellt og 80-talls, jeg synes det er sjarmerende kult.Ha en strålende helg! Nå er det vår, vår, vår.
5 kommentarer:

 1. Stilig kombinasjon med skjenken og bildet!

  Ha en flott helg og ha det fortsatt moro med Dymo'n! :)

  SvarSlett
 2. Takk! Jeg liker også bildet godt. Det har vært med oss i flere boliger, men har alltid hengt over sjenken, det er der det hører hjemme. :)

  SvarSlett
 3. En herlig skjenk . Og det bildet du har over , er så DIVA KULT :)Sjarmerende med den bollen hvor du ser kamerastativet ;) Det minner meg på at jeg skal ta mitt i bruk .
  God helg , klem fra Janne :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin skjenk! Har lett etter den perfekte lenge, men har fremdeles ikke klart å finne akkurat den jeg vil ha.

  SvarSlett
 5. Skjerstad: Er helt nødt til å bruke stativ med så lang lukkertid som jeg hadde her. :) Blir bra bilder av det.

  Ida: Takk! Jeg er stadig på jakt etter noe nytt, tror jeg skal på loppis i morgen og kikke etter ny sjenk faktisk, hehe.

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)