VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

onsdag 6. april 2011

Ta på loppebrillene

Bilde lånt fra www.imagemanipulation.masterpiece.dk


Og bli med da vel. *smiler* På et loppemarked finner man jo alt mellom himmel og jord, og for å ikke bli helt overveldet av mangfoldet som finnes har jeg nemlig lært meg å vite på forhånd hva jeg skal se etter.

På bildet over her kan dere se noe av det jeg kommer til å kikke etter, nemlig en teaksjenk. Sjenken vi har i dag er jo litt sliten, så enten må den pusses kraftig opp eller byttes ut. Jeg kunne gjerne tenkt meg noe lignende som på bildet her, en kort sjenk med to dører (siden vi har begrenset med plass på den veggen sjenken står. Tror en teaksjenk kan passe fint til det brune sofabordet vi har. Er den i dårlig stand er jeg ikke redd for å gi den et par strøk maling.

Bilde lånt fra plaza.rakuten.co.jp

Retro kopper fra Figgjo kommer jeg også til å se etter. Dette serviset heter Daisy og er jo bare herlig.

Ellers kikker jeg alltid etter retro sengetøy, kule vesker, leker til barna og sportsutstyr til barna. Fikk DBS trehjulssykkel til en tier for noen år siden. Kjøpte spraymaling og nye pedaler til 150 kroner. Pusset den opp og så ble den slik.Nå kribler det litt kjenner jeg. Årets første loppis, det blir sikkert gøy og kaotisk, også håper vi på vafler. :)

5 kommentarer:

 1. Det er lurt å ha tenkt ut på forhånd hva man skal kikke etter. Ellers blir man bare forvirret. Jeg snakker av personlig erfaring, for på de første loppemarkedene jeg var, virret jeg rundt som en hodeløs høne. :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  så fint du har det, liker bloggen din og navnet på bloggen :o)
  La meg til som følger jeg! Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 3. Høytrykk: Jepp, akkurat sånn var jeg også på mine første loppis.

  Ranveig: Så hyggelig med en ny følger! Det er en eksklusiv klubb foreløpig, hehe. :)

  SvarSlett
 4. glede mæ sånn til helga! da blir det loppejakt! treng egentlig ingenting men kikker etter et skap av et slag, kule vaser får æ aldri nok av og i år skal æ lete etter retrostoffer :)resten får bli opp til tilfeldighetan

  SvarSlett
 5. Åhhh...den skjenken var rååå. Vi kjøpte en skjenk for 8 år siden. Da var jeg ikke så glad i teak, så endte med å male den svart...

  Daisy så vi etter også i mange år, før vi endte med å kjøpe endel på finn. Gave til svigers, som har det på bytta. Det er et skikkelig gladservise altså :)

  Jeg skal stikke en liten tur her på naboskolen på søndag og titte. Helt riktig som du, må lage liste på forhånd...

  God fornøyelse! :)

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)