VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

lørdag 12. mars 2011

Folkeopplysning: www.loppemarked.info

Er stedet for de som skal på loppejakt. Sesongen begynner snart! Loppemarked er et like sikkert vårtegn som Hestehov. Sjekk ut www.loppemarked.info for å finne ut når moroa starter hos deg.

Allerede 9. april er det første loppemarkedet her jeg bor. I år tror jeg at jeg skal konsentrere meg om bilderammer. Har en plan om å lage noen bilder på rommet til lillesøster og storebror, så da trenger jeg bilderammer. Og mulig jeg trenger noen klesstoler (sånne stoler man slenger fra seg klærne på) til soverommet.

Ellers blir det vel til at jeg drar hjem de underligste ting, som alltid. Om mannen min leser dette lover jeg at om det kommer noe inn, skal noe annet ut. :)

Mye rot og ræl og rare mennesker, men en herlig stemning og skjulte skatter

Jeg gleder meg!

6 kommentarer:

 1. Takk for tipset, jeg gleder meg også til loppis sesongen starter nå, vår og lopper er bra for oss bloggere;)) Ha en fin helg, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 2. Bare hyggelig! God helg til deg også! Nå skinner sola her. :)

  SvarSlett
 3. Jeg har tenkt å øve meg på å gå mer på loppis - ser jo rundt i bloggeland at mange finner masse skatter :) Jeg ser helst bare rot... Men takk for tips, da skal jeg forberede meg :)

  Så flott tapet du hadde funnet til skohylleprosjektet - kommer til å bli knallfint:)

  Kjersti

  SvarSlett
 4. Takk for supert tips :o)

  Jeg planlegger bildevegg så dette er midt i blinken :o)

  Ha en flott kveld da!


  Klem!

  SvarSlett
 5. Jeg får helt abstinenser av å se disse bildene. Gleder meg!!!

  SvarSlett
 6. Høytrykk: Me too! Gamle bilderammer + de tapetprøvene du (for det var vel du?) tipset om og jeg har en plan for en slags bildevegg.

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)