VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

onsdag 2. mars 2011

Søte tyggisfarger til lillesøsterrommet

Jeg har en plan om å male et gult felt midt på den ene veggen til lillesøster sitt rom. Drev litt research på nettet etter fine gulfarger og dro til malebutikken. Etter å ha kommet hjem med tre prøvebokser med gulmaling med s0560-y, s0580-y og Lykke (fra Butinox) og malt tre prøvefelter opp på veggen var det litt irriterende når ingen av de var helt DER. s0560-y var altfor orangeferskenaktig og helt uaktuell. s0580-y var en ganske fin klar knall gul, men litt for knall og kraftig for meg. Lykke var lys og fin, men hadde et grønnskjær i seg. Ikke lett dette.

Her ser dere s0580-y til venstre og Lykke til høyre. 


I og med at s0580-y var riktig nyanse, ville jeg prøve å lysne den litt med å blande i Råhvit (s0500-n) som vi har stående etter å ha brukt den i hele huset. Nå kommer det seg!

I tillegg skal jeg male et lekebord på rommet til lillesøster og det skal få en tyggisrosa farge. Jeg hadde igjen en klar rød (S0585-Y80R) jeg har brukt regnbuekommoden på rommet hennes, og blande bittelitt rød oppi Råhvit og fikk en ganske skjønn tyggisråsa.

Selvblandet ble ganske bra! :) 

2 kommentarer:

  1. Det blir spennende å se det ferdigmalte resultatet! :)

    SvarSlett
  2. Jeg også! Nå ser det ikke ut nemlig, med 6-7 forskjellige gulfarger klattet ut på veggen. :)

    SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)