VELKOMMEN HIT


Håper du liker det du ser, og får inspirasjon! Og kom gjerne med en kommentar, ellers ser det bare ut som om jeg prater med meg selv.

mandag 14. mars 2011

Nye uke, nye farger og colorblocks!

Jepp, i helgen har vi nemlig malt. Vi har malt et felt i stua med lys grå, et felt på rommet til storebror med lyseblå og jeg ble akkurat ferdig med første strøket men mintgrønn på et par stoler som skal stå på soverommet (nei, jeg klarte ikke å vente på loppis med å finne stoler, siden klærne lå utover gulvet, derfor tok jeg en tur på Fretex og fant et par passende trestoler.

Først et lite glimt fra stua. Mannen synes at den store hvite veggen over tven var litt vel snøblindende, så derfor valgte vi å tone den litt ned med å male den. Den store svarte tven er ikke så lett å gjemme bort (har tenkt tanken på å bygge en reol hvor den kommer opp fra, det er veldig på planleggingsstadiet). Jeg liker litt kontraster, så den får stå som den står enn så lenge. Gråfargen vi har malt med heter s1500-n og er utrolig fin synes jeg. Ren og lys og behagelig å hvile øynene på. Vi er veldig fornøyde!Så til storebror sin lyseblå stripe. Fargen heter s0540-b og er valgt fordi det var den som lignet mest på Kongen fra filmen Cars sin blåfarge. På det malte feltet skal det henges opp en hvit vegghylle som jeg tror kommer til å bli knallbra, men det rakk vi ikke i helgen.
Til slutt et før-bilde av de kule stolene jeg kjøpte på Fretex. Norskproduserte fra Sandvik møbler, sikkert fra 60-tallet. Kule i seg selv, men slitte så de venter på siste strøket med maling som skal på i kveld. Legg merke til at de ikke er helt like, det synes jeg var litt kult. Blir en fin effekt når de får samme farge på.Etter grunningen

Etter-bilder av stolene ferdig malt tror jeg kommer i morgen om alt går som planlagt. :) Da skal jeg også tapetsere skohyller, det både gleder jeg og gruer jeg meg til.

Slik er fargen stolene males med. S1010-g10y.


6 kommentarer:

 1. Det var en effektiv helg synes jeg! Kjempefint alt sammen! Den gråfargen dere har valgt, har jeg også kikket på. Jeg har nemlig lyst på en grå vegg på soverommet, og den fargen er veldig ren og fin! Liker godt at dere maler felter i stedet for hele vegger, det blir en ny vri på den tradisjonelle fondveggen. Lykke til med tapetsering, gleder meg til å se resultatet!

  SvarSlett
 2. Takk for det, Høytrykk! Det ble virkelig stor forskjell i stua med det grå feltet. Roligere, på et vis. Vi vurderte også s2000-n, men er veldig glad for at vi ikke tok noe mørkere.

  SvarSlett
 3. Så utrolig produktive dere er! Skal si dere får ting gjort :o)
  Gråfargen var nydelig!

  Ha en fin kveld.

  Klem til deg :o)

  SvarSlett
 4. Jøss! For en arbeidslyst.

  De stolene var knallkule. Gleder meg til å se dem ferdige.

  SvarSlett
 5. Hehe, produktiv eller utålmodig, det går ut på et. Mannen skulle nok av og til sett at jeg ikke var fullt så utålmodig når det står på som verst, men så blir det bra også da.

  SvarSlett
 6. Så flinke dere er. Her i huset tar ting tid. Herlige farger dere har valgt da. Sånne stoler virker stress å male. Ikke noe for meg som hater å male slike ting, men fy søren så kule de blir...

  SvarSlett

Hyggelig om du vil legge igjen en kommentar :)